Cafea pentru Barista. Soluția Costa

Crește-ți afacerea prin servirea gamei variate de cafea boabe Costa Coffee pentru profesioniști.

Gama pentru profesioniști

Descoperă personalitatea unică a aromelor aduse de gama noastră profesionistă de Costa Coffee și oferă-le oaspeților tăi o experiență excepțională.

image

Cremă consistentă, care durează mai mult

Combinația cu Robusta aduce note bogate de cicolată, corpolență și intensitate ridicate și creează o cremă mai bogată, de durată, făcând cafeaua noastră mai apetisantă.

Mocha Italia Professional Beans

Prăjire Medie

Sortimentul nostru Mocha Italia este un reper al gustului Costa, lansat încă din 1971. Le-a luat fraților Costa 112 încercări înainte să fie mulțumiți de rezultat și să fie siguri că este cel potrivit. Combinația unică dintre boabele de cafea Arabica și Robusta aduce o aromă fină și echilibrată, adecvată pentru orice cafea de tip espresso. Sortimentul nostru semnătură are note de caramel și nuci și un gust ușor prăjit - alegerea perfectă pentru iubitorii cafelei.

Boabe

Arabica & Robusta

Origine

Un sortiment secret care provine din America Centrală și de Sud

Caracteristici

Gust echilibrat, cu aromă bogată.
Note de nuci prăjite și ciocolată, cu o aromă  subtilă de caramel.

Disponibil sub formă de

Cafea boabe: 1 kg
Cafea măcinată: 500g

Prăjire & Intensitatea

Medie - 8

Mocha Italia Professional Beans

Prăjire Intensa

Sortimentul nostru Mocha Italia este un reper al gustului Costa, lansat încă din 1971. Le-a luat fraților Costa 112 încercări înainte să fie mulțumiți de rezultat și să fie siguri că este cel potrivit. Am creat cu îndemânare sortimenul legendar Mocha Italia Prăjire Intensă, cu o aromă elegantă de caramel și note de nuci coapte și de ciocolată. 

Boabe

Arabica & Robusta

Origine

Brazil, Colombia, VietnamCaracteristici

Un sortiment conceput pentru o intensitate mai mare de ciocolată și nuci, cu o aciditate și complexitate mai mici. Note de nuci coapte și ciocolată, cu arome ușoare de prăjire și caramel.

Disponibil sub formă de

Cafea boabe: 1 kg

Prăjire & Intensitatea

Mediu-intensă - 10

Character Roast Professional Beans

Bright Blend

Sotimentul nostru 100% Arabica este selectat cu grijă din rândul culturilor sud-americane - oferind o aromă bogată de ciocolată, cu note de citrice și caramel și creând astfel espresso-ul perfect, indiferent de ocazie. Boabe

100% Arabica

Origine

Honduras, Brazil, Colombia

Caracteristici

Un sortiment cu aciditate ridicată, aromă complexă, corpolență medie și note dulci naturale. Corpolență medie, cu aciditate din citrice și note dulci de caramel și ciocolată cu lapte.

Disponibil sub formă de

Cafea boabe: 1 kg

Prăjire & Intensitatea

Medie - 7

Character Roast Professional Beans

Colombian Single Origin

Sortimentul nostru de cafea Colombian Single Origin a fost prăjit cu îndemănare pentru a avea o aromă distinctivă de caramel, cu note savuroase de miere și citrice.

Boabe

100% Arabica Single Origin

Origine

Colombia

Caracteristici

Un sortiment single origin echilibrat, cu o complexitate ridicată, aciditate și gust dulce. Note dulci de miere și caramel și aciditate fructată, de fructe de pădure și citrice.

Disponibil sub formă de

Cafea boabe: 500g

Prăjire & Intensitatea

Mediu-intensă - 8

icon

Toate boabele noastre de cafea sunt certificate Rainforest Alliance™