Povestea noastră

La Costa Coffee, am crezut dintotdeauna că este nevoie de pasiune pentru a atinge perfecțiunea. În principal, pentru că în asta au crezut și Sergiu si Bruno - frații Costa.

Născută și concepută în Londra din 1971

Avem peste 45 de ani de experiență în crearea cafelei de cea mai bună calitate. De la metode revoluționare și angajament față de calitate, pânâ la succesul de neuitat, care a făcut Costa Coffee cafeneau preferată a englezilor, povestea noasră este unică, așa cum este și cafeaua noastră. 

Dar, mai întâi, să începem așa cum fiecare poveste bună ar trebui să înceapă. Cu primii pași. 

icon

Frații Costa au amestecat 112 variații de boabe pentru a crea amestecul lor emblematic.

Sortimentul nostru Signature Blend

Sortimentul nostru legendar, Signature Blend, este cominația perfectă și echilibrul dintre boabele de cafea delicate Arabica și cele puternice Robusta, prăjite încet, pentru exact 18 minute, pentru a ne asigura că boabele își mențin aroma bogată și gustul fin.

De-a lungul poveștii

În 1978, pe măsură ce cererea pentru cafea creștea, a fost nevoie de extinderea capabilităților de producție, care au fost mutate în sudul Londrei, unde cei doi frați au transformat un teren într-o prăjitorie nou-nouță. 

Noua locație era amplasată pe Old Paradise Street, Lambeth, acolo unde prăjitoria Costa Coffee a rămas până în 2017.  

De acolo, Sergio și Bruno au produs și au distribuit sortimentul Signature Blend către unele dintre cele mai exclusiviste locații din oraș.

icon

Înainte de a deschide faimoasele noastre cafenele, am vândut boabele de cafea către hoteluri de prestigiu din Londra, cum ar fi The Ritz, iar livrările erau făcute cu stil, prin faimoasele taxiuri negre londoneze.

De la o realizare la alta

În 1981, frații Costa au deschis prima cafenea Costa Coffee în Vauxhall Bridge Road. 

În această cafenea inovativă, cei doi frați au devenit primii furnizori de cafea din Londra care au servit Espresso și Cappuccino în cești de porțelan, pentru a le permite consumatorilor să se bucure de experiența cafelei în cele mai bune condiții. 

La scurt timp după, au fost deschise cafenele în numeroase locații prestigioase din Londra, devenind destinații preferate ale londonezilor.