Gama pentru acasă

Cafea de calitate Barista, special pentru a fi savurată acasă.

Descoperă aici gama noastră de produse Costa Coffee, de care te poți bucura la tine acasă.

Nu a fost niciodată mai ușor să devii propriul tău Barista și să te bucuri de Costa Coffee, în confortul casei tale. Avem o gamă variată de sortimentei delicioase, pentru o varietate de metode de preparare. Totul pentru ca tu să poți face cafea cu ușurință, la fel cum o fac și experții noștri. Gama noastră de cafea pentru Acasă oferă gustul artizanal, bogat și indulgent al Costa Coffee pe care te-ai aștepta să îl găsești într-o cafenea, dar de care te poți bucura la tine acasă... chiar în ceașca ta preferată. Descoperă mai jos gama de cafea pe care o oferim.

Cafea boabe

Ce poate fi mai satisfăcător decât să-ți macini propriile boabe de cafea, la tine acasă? Lasă-te convins de sortimentul nostru de cafea boabe.

Cafea măcinată

Experiența perfectă de cafea acasă! Delicioasa cafea măcinată, ca tu să te relaxezi și să savurezi.

Capsule compatibile cu aparatele Nespresso®

Bucură-te de intensul Signature Blend și de o varietate de sortimente de cafea cu origine unică, folosind capsulele compatibile cu aparatele Nespresso®.

Capsule compatibile cu Nescafe® Dolce Gusto®

Savurează deliciosul Signature Blend de la Costa în cafeneaua de la tine de acasă, cu ajutorul capsulelor compatibile cu aparatele Dolce Gusto.

icon

Toate boabele noastre de cafea sunt certificate Rainforest Alliance™

*Nespresso® este o marcă înregistată a Société des Produits Nestlé S.A.®. Costa Limited nu este asociată cu Société des Produits Nestlé S.A.®, iar compania respectivă nu a produs sau susținut produsele noastre.