Capsule compatibile Nespresso®

Costa Coffee Americano

Capsule compatibile cu aparatele Nespresso® *

Sunt mici, dar sunt pline de aromă. Pune una în espressorul tău și bucură-te de o ceașcă perfectă de cafea.

The Signature Blend Espresso

Gust echilibrat & Note de nuci

La Costa, știm să facem cafea excelentă. Dovada? Iubitorii de cafea aleg legendarul nostru sortiment Signature Blend încă din 1971. O muncă pe care o facem din iubire, căci am trecut prin 112 încercări pentru a ajunge la varianta perfectă, dar a meritat din plin. Acest sortiment unic este prăjit încet, pentru a ajunge la aroma bogată și fină, cu gust de nucă, ideal pentru o ceașcă de cafea perfectă pentru orice ocazie.

Sortiment

Mixul unic dintre boabele de cafea Arabica și Robusta aduce un gust de biscuiți, in combinație cu lapte, dar este excelent și pentru orice cafea de tip espresso sau cafea neagră, relevând note de caramel și nuci prăjite.Alegerea perfectă pentru consumatorul de cafea de zi cu zi.

Caracteristici

Prăjită încet, pentru o aromă de nuci, fină și bogată. 

Prăjire

Medie

Intensitatea

7

Disponibil sub formă de

10 capsule aluminiu x 5,7g

The Colombian Roast Espresso

Gust Bogat & Note de caramel

Sortimentul Colombian Roast, cu un gust bogat, provine din dealurile columbiene, scăldate de soare, și captează spiritul vibrant al regiunii. Plin de aromă, dar și echilibrat, cu o prospețime vie, fiecare lot a fost testat și degustat cu grijă de maestrul nostru în cafea, Gennaro Pelliccia.

Sortiment

Gradul de prăjire a cafelei îi oferă o aromă pronunțată de caramel, atât sub formă de espresso, dar și în băuturile cu lapte, cu caracteristici de miere și portocale, atunci când este consumată sub formă de cafea neagră. Pentru cunoscătorii de cafea și cei care vor să încerce ceva nou, să facă o schimbare. Cel mai bun mod de a te bucura de acest sortiment este sub formă de espresso.

Caracteristici

Note ducle de miere și caramel prăjit, cu aciditate de citrice și fructe de pădure.

Prăjire

Medie

Intensitatea

5

Disponibil sub formă de

10 capsule aluminiu x 5,7g

The Lively Blend Ristretto

Gust puternic & Note de migdale

Acest sortiment a fost conceput special pentru capsulele compatibile cu aparatele Nespresso.

Sortiment

Cafeaua este prjită la un nivel specific tocmai pentru a-i elibera întreaga aromă de caramel și corpolența atunci când este preparată, în orice aparat Nespresso. Dispune de un echilibru perfect între notele amărui și dulci, până la final, având o intensitate ridicată - sortimentul este asemănător unui espresso italian.

Caracteristici

Gust puternic & note de migdale

Prăjire

Intensă

Intensitatea

11

Disponibil sub formă de

10 capsule aluminiu x 5,7g

icon

Toate boabele noastre de cafea sunt certificate Rainforest Alliance™

Descoperă gama noastră de cafea măcinată

Creează-ți cafeaua perfectă acasă! Tot ce trebuie să faci este să te așezi comod, să te relaxezi și să savurezi. Disponibilă pentru faimosul nostru Signature Blend și pentru o varietate de sortimente de cafea de origine unică.

*Nespresso® este o marcă înregistată a Société des Produits Nestlé S.A.®. Costa Limited nu este asociată cu Société des Produits Nestlé S.A.®, iar compania respectivă nu a produs sau susținut produsele noastre.