Fundația Costa

Credem că educația este primul pas către o viață mai bună și dorim să îmbunătățim infrastructura școlară a celor mai sărace comunități producătoare de cafea.

Schimbarea poveștii de viață a unui copil

imageȘtim că fermierii care cultivă cafea sunt o parte esențială a afacerii noastre - nu am putea să continuăm să inspirăm lumea să adore cafeaua excelentă fără ei! 

Multe comunități care cultivă cafea sunt situate în zone rurale izolate, în unele dintre cele mai sărace țări, iar copiii din aceste comunități au de multe ori acces limitat sau chiar deloc la educație. 

Fundația Costa* a fost înființată în 2006 pentru a susține oamenii care locuiesc în comunități izolate, prin construcția de școli, care le oferă copiilor o educație sigură și de calitate.

Știm că educația are puterea de a schimba povestea de viață a unui copil, motiv pentru care Fundația Costa are o viziune amplă: să eradicăm sărăcia în comunitățile care cultivă cafea. 

icon

Au fost create mai bine de 1.000 de locuri de muncă pentru profesori, asistenți, administratori, bucătari și personal auxiliar

image10 țări diferite de-a lungul centurii de cafea beneficiază acum de proiecte educaționale derulate de Fundația Costa, inclusiv Columbia, Uganda și Vietnam. 

Fundația Costa susține aceste comunități fără a aștepta ceva în schimb, deseori sprijinind femeri situați în zone din care nu putem achiziționa cafea. 

Aceste rezultate remarcabile sunt posibile doar datorită entuziasmului și dedicării echipelor noastre, care strâng fonduri pentru Fundația Costa, și generozității constante a clienților și furnizorilor noștri. 

Scopul nostru este să strângem fonduri pentru Fundația Costa de 20 de milioane de lire sterline până în 2021 și să finanțăm 100 de școli până în 2020.

Costa Foundation - *Registered charity no. 1147400 In Scotland, SCO43414