COMPLETEAZĂ FORMULARUL:

Puteți încărca până la 1 fișiere. Imaginile nu trebuie să depășească 4MB. Tipurile de fișiere acceptate sunt: JPG, PNG, GIF, BMP.

Momentan nu te poți înscrie!

Momentan nu te poți înscrie! Te rugăm să încerci mai târziu.

Eroare! Dublură!

Limita de participare a fost atinsă. Vă rugăm să încercați din nou mâine.

Descoperă cum poți câștiga o experiență VIP la Untold și multe alte premii! Află mai multe despre campanie:

Achizitionează oricare produs Costa Coffee în perioada 15 iunie - 31 iulie 2024, înscrie bonul fiscal în formular și ai șanșa să câștigi prin tragere la sorți 4x bilete VIP Untold sau 20x Soundbar sau poți câștiga instant unul dintre cele 60x Termos.

CUM TE ÎNSCRII

PREMII

EXPERIENȚE UNICE LA UNTOLD

Beneficiile Biletului VIP la Untold includ acces rapid la o platformă special proiectată pentru o vizibilitate excelentă, un bar VIP dedicat cu băuturi premium, personal VIP dedicat pentru o experiență personalizată, și zonă de șezut și în picioare pentru a vă bucura de artiști preferați. Premiile Experiența VIP Festival UNTOLD au fost acordate in primele 4 intervale săptămânale ale campaniei!

20x SOUNDBAR

Un Soundbar ce oferă o experiență audio captivantă, cu sunet clar și echilibrat pentru fiecare moment de divertisment. Design elegant și tehnologia avansată aduc un plus de eleganță și performanță în orice sistem audio.

60x TERMOS

Termos izolat termic, proiectat pentru a menține băuturile calde sau reci pentru o perioadă îndelungată. Cu un design practic și durabil, este perfect pentru păstrarea băuturilor preferate în timpul călătoriilor sau activităților în aer liber.

Produsele noastre

Cafea boabe

Ce poate fi mai satisfăcător decât să-ți macini propriile boabe de cafea, la tine acasă? Lasă-te convins de sortimentul nostru de cafea boabe.

Cafea măcinată

Experiența perfectă de cafea acasă! Delicioasa cafea măcinată, ca tu să te relaxezi și să savurezi.

Capsule compatibile cu aparatele Nespresso®

Bucură-te de intensul Signature Blend și de o varietate de sortimente de cafea cu origine unică, folosind capsulele compatibile cu aparatele Nespresso®.

Capsule compatibile cu Nescafe® Dolce Gusto®

Savurează deliciosul Signature Blend de la Costa în cafeneaua de la tine de acasă, cu ajutorul capsulelor compatibile cu aparatele Dolce Gusto.

Campania se desfășoară în perioada: 15 Iunie - 31 Iulie 2024, respectiv data bonului fiscal trebuie să fie din această perioadă

Produsele participante sunt toate sortimentele de cafea macinată Costa Coffee, în ambalaj de 200 grame, indiferent de aromă, cafea boabe Costa Coffee, în ambalaj de 500 grame și 1 kg, indiferent de aromă, Costa Coffee Capsule comprimate pentru aparatele Nespresso®, și capsulele comprimate pentru aparatele Nescafé Dolce Gusto®, comercializate pe teritoriul României.

Campania este deschisa participării exclusive a persoanelor fizice cu vârsta de peste 18 ani, împliniți la data începerii Campaniei, cetățeni români și cetățeni străini, rezidenți în România, sau cu domiciliul sau reședința, chiar temporară, în România. La această Campanie nu au drept de participare prepușii (inclusiv, insa fara a se limita la angajații) Organizatorului, Coca-Cola Romania S.R.L., Agentiei Online, Agenției Digitale și ai celorlalte agenții implicate în Campanie; ai magazinelor care vând Produsele Participante, prestatorilor de servicii de leasing de personal ai Organizatorului, indiferent de locația Organizatorului în care sunt alocați acești prepusi și nici membrii familiilor prepușilor mentionați mai sus (însemnand copii, părinți, soț/soție, frate/soră);

O persoană identificată prin aceleași date personale poate revendica doar 1 premiu garantat, 1 premiu saptămânal sau 1 premiu mare.